Tamperelainen VisionLaw- lakitoimisto rikkoo myyttejä palveluillaan - Uusin Lakipakki mullistaa PK-yritysten lakipalvelut

26.10.2021

Jussi Pirhonen Lakipakki

Kuvassa varatuomari Jussi Pirhonen. Kuva: Lakipakki

Tamperelainen VisionLaw-lakitoimisto on koko olemassaolonsa ajan rikkonut myyttejä ja kehittänyt uusia palvelukonsepteja. Vuonna 2017 eli kaksi vuotta ennen koronaa yhtiö kehitti etäsovelluksen, jolla lakimies pystyy laatimaan asiakirjoja asiakkaalle Online. Viime vuonna yhtiö toi lakimiehen lähestyttävyyden uudelle tasolle Lakitupa-auto ideallaan, jossa lakimies palvelee asiakkaita liikkuvassa lakitoimistossa. Auto kiersi koronan hieman rauhoituttua koko kesän 2020 Suomea aina Hangosta Kilpisjärvelle. Nyt VisionLaw mullistaa PK-yritysten lakipalveluita uudella Lakipakki-konseptillaan.

Lakipakki on palvelu, jossa yritys saa kaikki tarvitsemansa lakipalvelut kiinteään 15 euron päivähintaan. Mukana on pilvipohjainen asiakirjapankki, lakikirjasto, josta löytyy käytännönläheisiä neuvoja, VisionLaw:n omalla teknologialla toteutettu etäneuvottelu, mutta ennen kaikkea jatkuva kiinteähintainen lakimiesapu yrityksille.

- Lakipalveluiden hankinta on usein hankalaa, asiakas ei aina tiedä, miten ja koska työ etenee, kustannukset pelottavat ja yhteydenpito lakimieheen on vaikeaa. Koska olimme jo aikaisemmin määrätietoisesti madaltaneet kynnystä kohdata lakimies, Lakipakki on luonteva jatke meidän palveluihin, kertoo VisionLaw'n toimitusjohtaja, varatuomari Jussi Pirhonen.

- Lakipakki tuo Suomen kattavimman LakiTurvan PK-yrityksille hintaan, johon ei alalla olla totuttu. Alhainen hinta on mahdollista teknologiaa hyödyntämällä ja ajattelemalla lakipalveluiden tuottamisprosessin uudelleen. Arkisen lakiavun lisäksi Lakipakki-asiakas saa kaikki yrityksen omat- ja lakisääteiset sopimukset ilman eri veloitusta. Näin Lakipakki- asiakkaat, toisin valtaosa muista yrityksistä, ovat myös valmiina muuttuviin ja yllättäviin tilanteisiin.

VisionLaw'n perustaja, varatuomari Jussi Pirhosella on yli 20 vuotta asianajokokemusta. Hän on perustanut ensimmäisen asianajotoimistonsa vuonna 2005. Vuonna 2017 hän siirtyi pois perustamastaan toimistosta, joka oli kasvanut suurimpien tamperelaisten toimistojen joukkoon – hän halusi perustaa uudella tavalla toimivan VisionLaw'n. Lisäksi hän on toiminut kahden teknologiayrityksen johdossa, ja hänen erikoisosaamiseen lukeutuvat Startupit, PK-yritysten lakiasiat, sopimukset sekä kestävän kehityksen ja vastuullisuuden juridiikka. VisionLaw'n toimisto sijaitsee Tampereen keskustassa, ja yhtiöllä on toimitilat myös Helsingissä, Vaasassa ja Seinäjoella. Yritys palvelee asiakkaita ympäri Suomen myös Lakitupa-autolla.

Live24magazine

26.11.2021Suomalaisille kansalaisjärjestöille rahoitusta köyhyyden ja eriarvoisuuden vähentämiseen
26.11.2021Eläkkeensaajan asumistuessa hyväksyttäviä asumismenoja korotetaan
25.11.2021Number of COVID-19 cases and testing volumes are increasing and need for hospital care remains high
25.11.2021Thursday is the UN`s International Day for the Elimination of Violence Against Women - Merikasarmi to be lit up in orange
24.11.2021Väitös: Suomalaiset poliitikot eivät vielä brändää itseään ammattimaisesti sosiaalisessa mediassa
24.11.2021Päivä Paloasemalla - tapahtumia vietetään 27. marraskuuta noin 200 paloasemalla
24.11.2021Itä-Suomen nuorekkain kunta Kontiolahti kasvaa myös kyliensä ansiosta
24.11.2021Väitös: Suomalaisiin oikeussaleihin tarvitaan kulttuuriasiantuntemusta
24.11.2021Vastavalmistuneiden osaaminen ei vakuuta - LVI-yritykset valmiita oppilaitosyhteistyöhön
23.11.2021EU ehdottaa ihmisten salakuljetukseen tai ihmiskauppaan osallistuvien liikenteenharjoittajien asettamista mustalle listalle

Siirry arkistoon »