2021 MTV EMA -gaala suorana Budapestistä 14. marraskuuta - Esiintymässä maailman suurimpia tähtiä

19.10.2021

Ikoninen MTV European Music Awards -gaala järjestetään tänä vuonna jälleen liveyleisön edessä, ja paikkana toimii Unkarin Budapestin Papp László Sportaréna. Tapahtumassa nähdään tuttuun tapaan live-esiintymisiä musiikkimaailman supertähdiltä, ja illan pääteema on ”Music for ALL”. 14. marraskuuta 180 maahan suorana lähetettävä gaala on katsottavissa Suomessa Paramount Network - ja MTV-kanavilla sekä jälkilähetyksenä Paramount+-suoratoistopalvelussa. 

- MTV EMA -gaala on upea mahdollisuus juhlia musiikkia ja sen rajoja rikkovaa voimaa ruutujen välityksellä 180 maassa ja lukemattomissa kulttuureissa. On ilo päästä järjestämään gaala Budapestissä viime vuoden poikkeusolojen jälkeen, ja luvassa on taatusti unohtumaton ilta, sanoo Raffaele Annecchino, ViacomCBS Networks Internationalin toimitusjohtaja. 

MTV EMA -gaalan juontaja, ehdokkaat, esiintyjät ja palkintojen jakajat julkistetaan tulevien viikkojen aikana. Suora lähetys on Pohjoismaissa katsottavissa Paramount Network - ja MTV-kanavilla sekä jälkilähetyksenä Paramount+-suoratoistopalvelussa. 

- Kasvoin homoseksuaalina työväenluokkaisessa yhteisössä. Televisiossa näkemäni roolimallit, kuten The Real Worldin Pedro Zamora, antoivat minulle toivoa ja mahdollisuuden kasvaa siksi henkilöksi, joka minusta piti tulla. ViacomCBS on aina ajanut tasa-arvoa kaikille, ja on kunnia seistä LGBTQ+-yhteisön rinnalla, kun juhlimme 2021 MTV EMA -gaalaa Unkarissa, kommentoi Chris McCarthy, MTV Entertainment Group Worldwiden toimitusjohtaja.

- MTV EMA on meille globaalisti vuoden isoin ilta, joka yhdistää musiikin ystäviä maailman jokaisesta kolkasta. Unkarista suorana lähetettävä 2021 gaala tulee olemaan upea tapahtuma, ja lavalla nähdään jälleen uskomattomia live-esityksiä maailman rakastetuimmilta artisteilta, kertoo Bruce Gillmer, ViacomCBS:n musiikillinen johtaja.

Fanit voivat seurata kaikkia MTV EMA -gaalaan liittyviä sisältöjä ja uutisia Instagram-, TikTok-, Twitter- ja Facebook-kanavilla. Keskusteluun pääsee mukaan hashtägillä #MTVEMA.

Live24magazine

26.11.2021Suomalaisille kansalaisjärjestöille rahoitusta köyhyyden ja eriarvoisuuden vähentämiseen
26.11.2021Eläkkeensaajan asumistuessa hyväksyttäviä asumismenoja korotetaan
25.11.2021Number of COVID-19 cases and testing volumes are increasing and need for hospital care remains high
25.11.2021Thursday is the UN`s International Day for the Elimination of Violence Against Women - Merikasarmi to be lit up in orange
24.11.2021Väitös: Suomalaiset poliitikot eivät vielä brändää itseään ammattimaisesti sosiaalisessa mediassa
24.11.2021Päivä Paloasemalla - tapahtumia vietetään 27. marraskuuta noin 200 paloasemalla
24.11.2021Itä-Suomen nuorekkain kunta Kontiolahti kasvaa myös kyliensä ansiosta
24.11.2021Väitös: Suomalaisiin oikeussaleihin tarvitaan kulttuuriasiantuntemusta
24.11.2021Vastavalmistuneiden osaaminen ei vakuuta - LVI-yritykset valmiita oppilaitosyhteistyöhön
23.11.2021EU ehdottaa ihmisten salakuljetukseen tai ihmiskauppaan osallistuvien liikenteenharjoittajien asettamista mustalle listalle

Siirry arkistoon »