Valtteri Bottas myy Mercedeksensä Tori Autot -palvelussa

11.05.2021

Valtteri Bottas myy oman Mercedeksensä Tori Autot -palvelussa. Auto on kustomoitu AMG-GT S Coupé -mallin Mercedes-Benz, vuosimalliltaan 2018. Se kiihtyy 0–100 km/h 3,8 sekunnissa. Auto on väriltään metallinhohtoinen sininen.

Samalla Bottas haluaa nostaa esiin Lahden Pippon kartingrataa, jonka merkittävä rahoittaja hän on. Radan toiminnan jatko oli pitkään vaakalaudalla, kun aluetta kaavailtiin yritystonteiksi. Lahden kaupunki on sitoutunut jatkamaan alueen vuokraamista, mikäli moottorirataa kehitetään merkittävästi. Bottaksen Mercedes-Benzin ostajalle on luvassa hauska perhepäivä kartingradalla yhdessä Bottaksen kanssa.

Bottaksen ensimmäinen kosketus autourheiluun tapahtui Pippon radalla 6-vuotiaana.

– Lähes kaikkien formulakuskien ura on lähtenyt kartingista, myös minun. Kaikki alkoi Pippon kartingradalta, kun pääsin kokeilemaan 6-vuotiaana ensi kertaa mikroautoa. Rataan liittyy todella monta hienoa muistoa ja hetkeä lapsuudestani. Siksi haluan auttaa säilyttämään radan junioriurheilijoiden käytössä. Lahden seudun kartingtoiminnassa on tällä hetkellä mukana yli 10 000 harrastajaa. Ehkä tulevia autourheilutähtiä, Bottas kertoo.

– Ensimmäisen kerran kävin Pippon radalla ollessani 6-vuotias. Huomasimme kyltin jossa kerrottiin radalla olevasta kilpailusta. Se oli ensikosketukseni autourheiluun ja radalla hurahtikin sitten koko päivä ihmetellessä menoa ja meininkiä. Nopeasti tämän jälkeen tultiin uudestaan ja pääsin itse kokeilemaan ajamista. Olin myyty, Bottas muistelee.

Pippon radan nimi on nykyään Valtteri Bottas Racepark. Racepark on aloittanut joukkorahoituskampanjan, jonka kautta sen tulevaisuutta voi tukea kuka vain.

Auto huolletaan timanttikuntoon

Bottas hakee näkyvyyttä kasvattajaratansa pelastusprojektille. Yksityishenkilöiden tuki on nyt elintärkeää karting-toiminnan jatkon varmistamiseksi. Autonmyynti näkyy Torin lisäksi Bottaksen omissa sosiaalisen median kanavissa.

– Autoni laitetaan timanttikuntoon, ja luovutan sen henkilökohtaisesti ostajalle. Pakettiin kuuluu myös karting-kokemus kanssani ja huoltokirjan rivejä, joihin liittyy hauskoja tarinoita, Bottas lupaa.

Pippon radan nimi vaihdettiin Valtteri Bottas Raceparkiksi viime lokakuussa. Nimenmuutos on näkyvä merkki kehittämisprojektista, jolla perinteikkäästä moottoriradasta tehdään uutta vetonaulaa Päijät-Hämeen matkailulle.

Valtteri Bottas Raceparkin kehittämisprojektin suunnitelmat ovat valmiina. Tavoitteena on rakentaa maailman puhtain moottoriurheilukeskus, jonka käyttämä energia tuotetaan uusiutuvilla energianlähteillä mahdollisimman omavaraisesti, energiankulutus on minimoitu ja ajokalusto on sähköistetty.

Käytettyjen autojen kauppa käy verkossa

Tori Autot on Suomen suurimpia käytettyjen autojen kauppoja. Palvelussa on esillä keskimäärin noin 70 000 autoa.

– Mercedes-Benz oli viime vuonna neljänneksi haetuin automerkki Tori Autot -palvelussa. Mahdollisuus hankkia Bottaksen menopeli omakseen on tietysti täysin ainutkertainen mahdollisuus. Mahtavaa, että Bottas valitsi Tori Autot kauppapaikakseen, Torin vertaiskauppatuntija Laura Kuusela sanoo.

Vuonna 2020 Tori Autot -palvelun suosituimmat hakusanat olivat suosituimmuusjärjestyksessä: BMW, Volvo, Toyota, Mercedes-Benz, pakettiauto, Hiace, auto, Audi, Saab ja Ford.

Koko Tori.fi:ssä vierailee kuukausittain keskimäärin 3 miljoonaa yksittäistä kävijää. Viime vuonna sivustolla vierailtiin yhteensä 431 miljoonaa kertaa, ja ilmoituksia ladattiin 13,7 miljoonaa kappaletta.

Live24magazine

19.06.2021Tapahtumatakuun haku käynnissä - Valtiokonttori kannustaa laittamaan takuuhakemuksen hyvissä ajoin
17.06.2021AlfaTV sai suunnatun osakeannin päätökseen ja nyt käynnistyy yleisöanti
16.06.2021Tallinn Music Weekin esiintyjät ja tapahtumat 2021 julki
10.06.2021Äänestäminen herättää useimmiten kiinnostusta, puolueet pettymystä
10.06.2021EU:n ulkopuolelta toimitettavat lehdet tullattava heinäkuusta alkaen - muutos koskee myös EU:n alueelta Ahvenanmaalle tuotavia lehtiä
10.06.2021Tapahtumatakuun ensimmäiset takuut myönnetty
09.06.2021Mummon mökin haju kesämökillä kielii kosteusvauriosta ja ilmanvaihdon puutteesta
08.06.2021Suomi elää luovuudesta - kampanjan vetoomus luovutettiin elinkeinoministeri Lintilälle
08.06.2021Kokoomusopiskelijat: Velkakatto olisi myrkkyä nuorille ja vastavalmistuneille
08.06.2021Yhdessä somen epäreiluja kauneusihanteita vastaan - "Vitun ruma" ilmestyy 15. kesäkuuta.

Siirry arkistoon »