DNA toimittaa Ropo Capitalille kansainvälisen yritysverkon

20.04.2021

Merkittävänä perusteena sille, että Ropo Capital valitsi DNA:n operaattorikumppanikseen, oli se, että DNA paketoi palvelunsa selkeiksi ja helposti hallittaviksi kokonaisuuksiksi. Kuva: DNA

Laskujen elinkaaripalveluja tarjoava Ropo Capital ja DNA ovat sopineet, että DNA toimittaa Ropo Capitalille sen toimipaikat Suomessa ja kansainvälisesti yhdistävän yritysverkon sekä mobiililiittymät ja tietoliikennepalvelut. Ropo Capitalin nopea kasvu ja laajeneva toimipisteverkosto loi sille tarpeen yhdistää toimipisteet tietoturvalliseksi ja helpoksi kokonaisuudeksi.

Merkittävänä perusteena sille, että Ropo Capital valitsi DNA:n operaattorikumppanikseen, oli se, että DNA paketoi palvelunsa selkeiksi ja helposti hallittaviksi kokonaisuuksiksi, joista asiakas voi valita kullekin toimipisteelleen sopivan palvelukokonaisuuden.

- Tavoitteenamme on kasvaa Pohjoismaiden johtavaksi laskun elinkaaripalveluiden tarjoajaksi. Kasvu vaatii myös kumppaniverkostoltamme paljon – haluamme keskittyä ydinliiketoimintaamme ja varmistaa, että meillä on toimialojensa parhaat asiantuntijat tukenamme. DNA on kansainvälisen konserninkin näkökulmasta erinomainen kumppani, kertoo Ropo Capitalin konsernijohtaja Rickard Westlund.

Ropo Capitalille toimitettava ratkaisu on sen tarpeisiin suunniteltu nykyaikainen ja skaalautuva yritysverkkoratkaisu, jossa yhdistyvät korkea tietoturva, korkea vikasietoisuus ja pilvipalveluiden integroitavuus.

DNA:n yritysverkkoratkaisu perustuu johtavan laitevalmistajan Fortinetin teknologiaan. Sen yhdistetyllä tietoturva- ja SD-WAN-ratkaisuilla voidaan toteuttaa joustavia palveluja kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin.

- Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä Fortinetin ja DNA:n ydinosaamisen yhdistävään palvelukokonaisuuteemme, ja on selvää, että tämänkaltaiset älykkäät ratkaisut tulevat yleistymään yritystoiminnan kansainvälistymisen myötä, sanoo DNA:n yritysliiketoiminnan strategiasta ja yritysasiakkaiden palveluliiketoiminnasta vastaava johtaja Tuukka Toivonen.

Ropo Capitalin toimipisteistä on varmennetut suorat yhteydet internetiin ja julkisiin pilvipalveluihin, mikä tekee tietoturvasta erittäin merkittävän osan ratkaisua. Tietoturvan tinkimättömyyttä osoittaa esimerkiksi etätyöntekijöillle tarjottava vahva tunnistautuminen ja se, että asiakkaan valitsemat turvallisuuspolitiikat on ulotettu toimipisteiden kytkimien portteihin ja WLAN-verkkoihin saakka.

Ropo Capitalilla 400 työntekijää, ja toimipaikat muun muassa Kuopiossa, Porvoossa, Göteborgissa ja Tukholmassa. Posti Messaging Scandinavian ja BAHS Kapitalin yritysostojen myötä toimipaikkojen määrä kasvaa Ruotsissa ja Norjassa.

Live24magazine

08.05.2021European Council : The Porto declaration
08.05.2021Eurooppa-neuvosto: Porton julistus
08.05.2021Omfattande statistik om kostnadsstödet hittas på Statskontorets webbplats
08.05.2021Kattavat tilastot kustannustuesta Valtiokonttorin sivuilla
07.05.2021Lidl myy ensimmäisenä Suomessa koronakotitestejä - myynnissä kaikissa myymälöissä 14. toukokuuta
07.05.2021Kuljetusaloilla on tarve tiivistää yhteistyötä -Työantajapuoli haluaa muuttaa yksipuolisesti työehtoja kuljetusalojen työpaikoilla
07.05.2021Ratkaisevat viimeiset metrit
07.05.2021Apua perhe- ja parisuhdesolmujen avaamiseen
07.05.2021Suomi elää luovuudesta - kampanja alkaa tänään
07.05.2021Två år sedan Sverige hämtade hem barn från Al Hol - sedan dess har ingenting hänt

Siirry arkistoon »