Stadi vs. Lande -ohjelman uusi kausi alkaa MTV3-kanavalla 14. huhtikuuta - kaudella tehdään harmillista historiaa

18.03.2021

Kuvassa Jaakko Saariluoma ja  Kalle Lamberg. Kuva: MTV3

Landet ja stadilaiset ottavat toisistaan jälleen mittaa, kun Stadi vs. Lande -viihdeohjelman viides kausi pyörähtää käyntiin keskiviikkona 14. huhtikuuta MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Kilpailijat eri puolelta Suomea osallistuvat jälleen leikkimieliseen tietovisaan paikallistietämyksessä, kun hersyvän hauska Stadi vs. Lande jatkuu uusin, 5. kauden jaksoin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa keskiviikkona 14. huhtikuuta . Kaikkiaan stadilaiset ja landet ottavat toisistaan mittaa 12 jaksossa.

Visailussa landejoukkueet vastaavat stadiaiheisiin kysymyksiin ja stadin joukkueet landea koskeviin. Mitkä joukkueet vievät himoitun voittajan tittelin sekä upean matkapalkinnon? Tässä ohjelmassa tieto on valttia, mutta tuurillakin voi päästä pitkälle!

Stadi vs. Landen puikoissa jatkaa edelliskausilta tuttu juontajakaksikko. Stadin puolia pitää Jaakko Saariluoma ja landen joukoissa seisoo ylpeänä Kalle Lamberg.

Tällä porukalla aloitetaan uusi Stadi vs. Lande -kausi. Kuva MTV3

Viidennellä kaudella tehdään harmillista historiaa

Viihdyttävän viidennen visailukauden korkkaa jakso, jossa vastakkain asettuu landen puolelta limusiineista ja linja-autoista kiinnostunut veljeskolmikko Ville, Kalle ja Mikko sekä TPS:n liigakiekkoilijat Juuso Pärssinen, Ruben Rafkin vahvistuksenaan jengin huoltaja Tero.

Stadia ykkösjaksossa edustavat puolestaan Kruunupäät ja Sitikanit -joukkueet. Ensin mainitussa ovat kisaamassa kauneuskisoihin osallistuneet Katariina, Riikka ja Isabella. Sitikanien riveissä taasen kilpailevat äiti ja tytär -kaksikko Helga ja Kati sekä Helgan ystävä Irmeli

Tulevalla kaudella nähdään myös jakso, jossa ei päästä jakamaan matkapalkintoa ollenkaan. Palkinnottomuus on Stadi vs. Landen historiassa ensimmäinen. Mutta kerskailuoikeudet kisan voitosta lähtevät kuitenkin tiimin matkaan.

Ohjelman MTV:lle on tuottanut Rabbit Films.

Live24magazine

 

08.05.2021European Council : The Porto declaration
08.05.2021Eurooppa-neuvosto: Porton julistus
08.05.2021Omfattande statistik om kostnadsstödet hittas på Statskontorets webbplats
08.05.2021Kattavat tilastot kustannustuesta Valtiokonttorin sivuilla
07.05.2021Lidl myy ensimmäisenä Suomessa koronakotitestejä - myynnissä kaikissa myymälöissä 14. toukokuuta
07.05.2021Kuljetusaloilla on tarve tiivistää yhteistyötä -Työantajapuoli haluaa muuttaa yksipuolisesti työehtoja kuljetusalojen työpaikoilla
07.05.2021Ratkaisevat viimeiset metrit
07.05.2021Apua perhe- ja parisuhdesolmujen avaamiseen
07.05.2021Suomi elää luovuudesta - kampanja alkaa tänään
07.05.2021Två år sedan Sverige hämtade hem barn från Al Hol - sedan dess har ingenting hänt

Siirry arkistoon »