Kuopio: We Have a Stream!

25.01.2021

savilahti.PNG

Kuvakaappaus streamista

Mitä tapahtuu, kun tiede ja tutkimus, osaaminen ja uteliaisuus, nuoruus ja kokemus, paikallisuus ja kansainvälisyys yhdistyvät? Syntyy jotain ainutlaatuista ja ennakkoluulotonta. Syntyy Savilahti Stage.

Yksi Suomen monipuolisimmista kärkihankkeista, Kuopion Savilahti, on paljon muutakin kuin Savilahden rantaan rakentuvat kiinteistöt. Se on valtava verkosto kansainväliselläkin tasolla merkittävää osaamista. Nyt tämä osaaminen halutaan saattaa kaikkien ulottuville ja herättää sen pohjalta keskustelua.

– Tarvitsemme vuorovaikutusta ja kohtaamista keskustellaksemme merkityksellisistä asioista. Keskustelun kautta asiat kehittyvät, yhdistyvät, saavat muodon ja alkavat toteutumaan tekoina, Kuopion kaupungin markkinointijohtaja Kirsi Soininen kertoo.

Alusta tulevaisuuden keskusteluille

Savilahti Stage on uusi keskusteluohjelma, jossa osaaminen, merkityksellisyys ja avoimuus kohtaavat. Luvassa on tunti kiehtovaa ja vuorovaikutteista keskustelua, joka jakso kerrallaan synnyttää huomisen sisältöjä ja muuttaa maailmaa hivenen paremmaksi.

Ensimmäinen lähetys striimataan nettiin Valon päivänä 3. helmikuuta kello 13:00, jolloin Stagelle astelevat apulaisprofessori Arto O. Salonen, UEF, rehtori Mervi Vidgren, Savonia-amk ja opiskelija Miika Hiltunen,UEF.  Keskustelun aiheena on ”Yhdessä enemmän – merkityksellinen yhteisö” ja keskustelun lomassa nähdään kiinnostavia inserttejä. Katsojat pääsevät osallistumaan keskusteluun somessa tunnisteella #savilahtistage.

Yhdessä enemmän

Stagessa tiivistyy hyvin Savilahden visio yhteisöllisyydestä. Savilahti on alue, jonka tarinaa toimijat ja asukkaat rakentavat yhdessä. Savilahden kehittäminen on rakentamisen lisäksi myös mahdollisuuksien antamista sille, mitä Savilahdessa tapahtuu.

– Stage-ajatus kiteyttää hyvin Savilahden hengen kehittämällä toimintaa alueelle ja luomalla mahdollisuuksia erilaisille kohtaamisille ja keskusteluille, hankejohtaja Antti Niskanen summaa.

Toukokuussa Stagella on tarkoitus puhua tulevaisuuden työelämästä ja syksymmällä nostaa Stagelle opiskelijat ja kolmen koulutusasteen kampus. Tavoitteena on syksyn aikana herättää myös keskustelua Savilahdesta kestävänä kaupunkina.

Savilahdessa on suuri määrä myönteistä uteliaisuutta ja tuoretta tapaa toimia, jotka yhdistyvät piinkovaan osaamiseen ja tutkimukseen. Sitä halutaan jakaa kaikille Savilahti Stagella

 

Live24magazine

25.02.2021Kuinka viet dronekuvauksesi uudelle tasolle? Katso National Geographic -ammattilaisen vinkit
24.02.2021Kela on lähettänyt maksumuistutuksen maksamattomasta terveydenhoitomaksusta noin 43 000 opiskelijalle
23.02.2021Suomen tietokirjailijat toivoo tukea Grahn-Laasosen lakialoitteelle
22.02.2021SDP:n Heinäluoma ja Kari: Ulkomaalaislakia on muutettava, jotta seksuaalirikoksiin ja törkeisiin rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten maasta poistaminen toteutuisi tehokkaasti
21.02.2021Terveysturvallinen matkailu Lapissa
19.02.2021Itse ajattelijat ottaa kantaa päivänpolttaviin teemoihin
19.02.2021Lastensuojelulle ja sosiaali- ja kriisipäivystykselle annettavaa poliisin virka-apua ehdotetaan maksuttomaksi
18.02.2021Lapset saavat äänestää OYSille kaverihahmon
18.02.2021Valtuustojen toiminta ei osallista suomalaisia, yleisin tunne pettymys
17.02.2021Tietosuojavaltuutettu: rekisterinpitäjän on huolehdittava riittävistä toimenpiteistä rekisteröidyn oikeuksien toteuttamiseksi

Siirry arkistoon »