Suomen Potilasvahinkoapu : " Toimistomme selvittää Vastaamon korvausvastuuta pro bono "

27.10.2020

Suomen Potilasvahinkoapu Oy

- Psykoterapiakeskus Vastaamoon tehty tietomurto on poikkeuksellisen alhainen ja halveksittava rikos. Osa tietomurron uhreista on kaikkein heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä, joilla on ennestään suuria ongelmia elämässään. Toimistomme antaa täyden tukensa tämän törkeän rikoksen uhreille ja muistuttaa, etteivät he ole yksin, lupaa varatuomari Joni Siikavirta Suomen Potilasvahinkoapu Oy:stä.

- Vastaamon tietoturvassa on todennäköisesti ollut puutteita. Koska kyse on yhteiskunnallisesti poikkeuksellisen merkittävästä asiasta potilaiden yleisen oikeusturvan kannalta, on toimistomme päättänyt pro bono auttaa rikoksen uhreja alustavasti selvittämään Psykoterapiakeskus Vastaamon mahdollista vahingonkorvausvastuuta.

Ne henkilöt, joiden terveystietoja on julkaistu verkossa, voivat lähettää maksutta Suomen Potilasvahinkoapuun  yhteystietonsa. Muiden tietojen lähettäminen ei ole tässä vaiheessa tarpeen.

- Selvitämme ensin yleisellä tasolla korvausvastuun perusteita ja otamme tietonsa lähettäneisiin henkilöihin myöhemmin yhteyttä mahdollisista oikeudellisista toimista sopimiseksi.

Sen, onko tietojasi julkaistu verkossa, voit selvittää oheisesta palvelusta: tietovuodot

 

Suomen Potilasvahinkoapu on kokenein potilasvahinkoasioihin keskittynyt lakiasiaintoimisto

- Autamme vankalla kokemuksella myös liikennevahingoissa, lääkevahingoissa, tapaturma-asioissa sekä muissa vakuutusyhtiöitä vastaan ajettavissa asioissa. Toimistollamme on lakimiesten lisäksi kaksi asiantuntijalääkäriä.

- Vuodesta 2007 lukien olemme auttaneet jo yli 2.500 asiakasta valtakunnallisesti. Kaikista potilasvahinkolautakunnassa lakimiesten avulla ajetuista jutuista suurin osa on toimistomme hoitamia.

- Toimistomme avulla suuri osa Potilasvakuutuskeskuksen korvauspäätöksistä on saatu muuttumaan asiakkaillemme myönteisemmiksi. Toimistomme seuraa aktiivisesti erikoisalaamme liittyvää kehitystä ja yhteiskunnallista keskustelua, ja ottaa julkisuudessa kantaa kysymyksiin erityisesti vahingon kärsineiden ihmisten näkökulmasta.

Varatuomari Joni Siikavirta toimi vuonna 2018 lakiasiantuntijana  Alfa TV:n Tuntematon Potilas -ohjelmasarjassa, joka käsitteli vakavia potilasvahinkotapauksia. 

Live24magazine

 

01.12.2020"Pomminvarma ammattilainen ja herrasmieskokki" - Patrik on MasterChef 2020 -voittaja!
01.12.2020True crimea ja kansainvälisiä kirjailmiöitä - tässä ovat vuoden 2020 kuunnelluimmat äänikirjat
30.11.2020Käryttäjä vai sisustaja - millainen palovaroittimen käyttäjä olet?
27.11.2020Sexpo vastaa kritiikkiin: Seksologista osaamista tarvitaan kaikkialla yhteiskunnassa
26.11.2020Liepuskan Herkkupaja Oy on vuoden 2020 Maistuva maaseutuyritys Pohjois-Savossa
25.11.2020Lasten joulurauha kokoaa toiveet hyvästä joulusta
25.11.2020Mihin haluamme kannustaa ihmisiä ansiotyön ja sosiaaliturvan yhdistämisessä?
25.11.2020Tutkimus: Yhdenvertaisuuslain uudistuksessa on edetty oikeaan suuntaan - lakia ei vielä hyödynnetä tarpeeksi
24.11.2020Demarinuoret : Vihreys ja pikamuoti eivät kulje käsi kädessä!
24.11.2020Kannanotto: Itä- ja Pohjois-Suomen maakunnista Lappi, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Karjala ja Etelä-Savo tavoittelevat siirtymistä monialaisiin maakuntiin

Siirry arkistoon »