Saku Tuomisen uutuuskirja auttaa löytämään mielenrauhan keskellä elämän epävarmuutta.

30.09.2020

Kuvassa Saku Tuominen. Kuva:  Arto Wiikari

On helppo sanoa, että huominen on epävarma ja sen kanssa pitää oppia elämään. Mutta mitä se oikeasti tarkoittaa?

Maailma on arvaamaton. Kaikenlaista tapahtuu, hyvää ja huonoa. Jos emme halua ahdistua aina, kun asiat menevät kuten emme halua, tarvitsemme tarinan, joka auttaa meitä tällaisissa hetkissä. Ja mielellään myös silloin, kun ahdistumme jostain sellaisesta, mitä ei vielä ole edes tapahtunut eikä ehkä tapahdukaan. Näin pohtii Saku Tuominen uutuuskirjassaan Kaikki on hyvin riippumatta siitä, miten kaikki on.

- On aika raskas polku jos kaikki vastoinkäymiset heiluttavat tässä huterassa todellisuudessa. Miten voi tunnistaa ne asiat, mihin voi vaikuttaa ja mihin ei. Ja mitkä ovat niitä ajatusmalleja, joilla voi vaikuttaa tulevaan. Näitä asioita mietin kirjassani, Saku Tuominen kertoo

Kaikki on hyvin riippumatta siitä, miten kaikki on-kirja sopii niin yksityiselämään kuin yritysmaailmaankin, ihmissuhteisiin ja bisneskriiseihin. Kirja ilmestyy keskiviikkona 14. lokakuuta. Kirjan on kustantanut Otava.

- On tosi helppo sanoa, että epävarmuuden kanssa pitää oppia elämään. Mutta mitä se oikeasti tarkoittaa, varsinkin jos eteentulevat haasteet vaikuttavat kohtuuttomilta.Tämä kirja on omakohtainen ja rehellinen teos, josta toivon olevan apua elämän monimutkaisimmissa ja vaikeimmissa hetkissä. Toivon, että se auttaa säilyttämään innostuneen, avoimen ja luovan mielen silloinkin, kun kaikki tuntuu vaikealta, Saku Tuominen kiteyttää. 

Saku Tuominen on suosittu luennoitsija, joka on toiminut yrittäjänä jo yli 30 vuoden ajan. Nykyisin hän on kansainvälisen opetusinnovaatioyritys HundrEDin luova johtaja.​ Hänen aiempia teoksiaan ovat muun muassa Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta, Juu ei – pieni kirja priorisoinnista ja Pizze.

Live24magazine

 
29.10.2020Perintälakiin ehdotetaan väliaikaisia muutoksia - Lakia sovellettaisiin sen voimassaoloaikana tehtyihin perintätoimiin
29.10.2020Ruka- Kuusamo Matkailu : Kiitos kotimaisille matkailijoille
28.10.2020Iäkkäiden yksinäisyys on yleistä palveluasumisessa
28.10.2020Tulli : Tilaatko tavaroita netistä? Tarkista tilauksesi lähetysmaa, niin voit säästää aikaa ja rahaa
27.10.2020Suomen Potilasvahinkoapu : " Toimistomme selvittää Vastaamon korvausvastuuta pro bono "
26.10.2020Rasisminvastaisuudesta riittää opittavaa - antirasismi ei ole yhden asian liike
24.10.2020Pro: Alihankintaa ja alipalkkausta - vastine Kaupan liiton muuntelemaan totuuteen
22.10.2020Kaupan liitto: Pro tekee järjestöpolitiikkaa työntekijöiden kustannuksella
22.10.2020Vastaus Häkämiehen avoimeen kirjeeseen: Ammattiliittona Pro ei voi tukea hintakilpailua työehdoilla
22.10.2020THL ei toteuta ikääntyneiden influenssarokotetutkimusta tänä syksynä koronan takia

Siirry arkistoon »