Lauri Salovaara yllättää uudella projektillaan - 9 kuukaudessa Helsinki International Horse Showhun

21.01.2020

lauri-ja-roco-eli-james-potkukelkka-ja-aston-martin.jpeg

Kuvassa Lauri Salovaara ja Roco.

Mediapersoona ja yrittäjä Lauri Salovaara yllättää vuoden 2020 projektillaan, jossa hän tähtää kilparatsastajaksi saman vuoden Helsinki International Horse Showhun. Tavoitteena on aloittaa ratsastus ja päästä valmennusohjelman myötä kilpailemaan HIHS:n Amateur Tourille 80-100cm luokkaan.

Salovaaralla ei ole juurikaan ratsastuskokemusta. Syksyllä 2019 hänet ilmoitettiin miehille ja pojille suunnattuun ratsastuskilpailu Pohjanpoikaan, jota ennen hän ehti käydä kolme kertaa hevosen selässä. Pohjanpojassa hän suoritti ristikkoluokan puhtaasti ja hyppäsi niin ikään puhtaan radan 60cm luokassa sijoittuen 18 kilpailijan joukosta yhdeksänneksi.

- Olen nyt ollut hevosen selässä varmaan sen 10 kertaa ja kyllähän tämä nöyräksi vetää. Tiedän, että on epätodennäköistä päästä osallistumaan kilpailijana kansainväliseen ratsastuskilpailuun, mutta aion ainakin yrittää. Putosin ensimmäistä kertaa hevosen selästä viikko sitten lauantaina, joten nyt on sekin koettu. Projekti tottelee nimeä 9 kuukaudessa Helsinki International Horse Showhun, joka tarkoittaa sitä, että minulla on nyt tasan yhdeksän kuukautta aikaa oppia niin hyväksi ratsastajaksi, että voin edes kuvitella pistäväni kampoihin oikeille ratsastajille, Lauri Salovaara toteaa.

- Miksikö lähdin tähän? No siksi, että tykästyin lajiin kovasti syksyllä ja haluan nähdä mihin pystyn kun annan sille kaikkeni. Ylipäänsä haluan todistaa, että meistä on niin paljon enempään kuin luulemme. Ihmiset käyttävät potentiaalistaan murto-osan ja juuri tätä haluan olla murtamassa ja muistuttamassa ihmisiä, että kaikki on mahdollista, kun vain tekee töitä sen eteen, Salovaara jatkaa.

Helsinki International Horse Show pidetään tänä vuonna 21.- 25. lokakuuta 2020 Helsingin jäähallissa.  

Salovaaraa on matkalla tukemassa Turkan Ratsurinne, valmentajat Liisa Sassi-Päkkilä ja Satu Turkka sekä Pohjoismaiden johtava hevosalan yritys Hööks. Neuvonantajina toimivat muun muassa ratsastusvalmentaja Marko Björs ja hevosalan konsultti Maucca Kärki.

Lauri Salovaara pitää 9 kuukauden projektistaan videoblogia sosiaalisen median kanavillaan, kuten Facebookissa. Projektia voi seurata julkisilta sivuilta osoitteesta www.facebook.com/laurisalovaaranhaaste

25.vuotistaiteilijajuhla tänä vuonna

Lauri Salovaara on tunnettu mediapersoona ja yrittäjä, joka viettää esiintyjänä 25-vuotistaiteilijajuhlaansa tänä vuonna. Salovaara on tunnettu esimerkiksi Miljonääriksi 500 päivässä -projektista, Anna lapsesi pukea sinut -päivän isänä sekä muun muassa matkailualan yrittäjänä, jolla on kokous- ja juhlatila The View - Oulujoki Oulujoen rannalla Oulussa sekä näköalahuoneisto The View - Iso-Syöte hiihtokeskus Iso-Syötteen huipulla. Salovaara on myös vuoden 2017 Evento Awardsin voittaja kategoriassa vuoden paras puhuja/juontaja. Erilaisten tempauksien ja projektien lisäksi Lauri Salovaara on kysytty puhuja ja juontaja.

Live24magazine

21.09.2020Talvivaaran rahoittajan rahanpesuepäilyt lisäävät vaaraa jätevuoren kaatumisesta veronmaksajien päälle
21.09.2020Vain joka viides kännykkä päätyy kierrätykseen - Telian kierrätyskontti lähtee liikkeelle ensi viikolla
20.09.2020Asunnottomuutta vähentävien sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittäminen alkaa seitsemässä kaupungissa
20.09.2020Uusi verkkosivuhuijaus saapui Suomeen - " Vaarallisempi, koska uskottavampi "
20.09.2020Työsuhdepyörän verovapaus lisää pyöräilyä ja pyöräilyyn liittyvää liiketoimintaa - Miten etu toimii?
18.09.2020Kansanvaltaa pitää laajentaa
18.09.2020Kännissä ajo sähköpotkulaudalla kuriin - Voi ottaa käyttöön uuden reaktiotestin
18.09.2020Koronatilanne ei ole ohi - Itä-Suomen poliisi muistuttaa ohjeiden noudattamisesta
18.09.2020Liikkeellä haittaohjelman sisältävä huijausviesti varatoimitusjohtaja Esko Kivisaaren nimissä
17.09.2020Liikennevalomalli päivitetty uusien linjausten mukaiseksi - tarkista, mistä maista voi matkustaa Suomeen ilman rajoituksia

Siirry arkistoon »