Lauri Salovaara yllättää uudella projektillaan - 9 kuukaudessa Helsinki International Horse Showhun

21.01.2020

lauri-ja-roco-eli-james-potkukelkka-ja-aston-martin.jpeg

Kuvassa Lauri Salovaara ja Roco.

Mediapersoona ja yrittäjä Lauri Salovaara yllättää vuoden 2020 projektillaan, jossa hän tähtää kilparatsastajaksi saman vuoden Helsinki International Horse Showhun. Tavoitteena on aloittaa ratsastus ja päästä valmennusohjelman myötä kilpailemaan HIHS:n Amateur Tourille 80-100cm luokkaan.

Salovaaralla ei ole juurikaan ratsastuskokemusta. Syksyllä 2019 hänet ilmoitettiin miehille ja pojille suunnattuun ratsastuskilpailu Pohjanpoikaan, jota ennen hän ehti käydä kolme kertaa hevosen selässä. Pohjanpojassa hän suoritti ristikkoluokan puhtaasti ja hyppäsi niin ikään puhtaan radan 60cm luokassa sijoittuen 18 kilpailijan joukosta yhdeksänneksi.

- Olen nyt ollut hevosen selässä varmaan sen 10 kertaa ja kyllähän tämä nöyräksi vetää. Tiedän, että on epätodennäköistä päästä osallistumaan kilpailijana kansainväliseen ratsastuskilpailuun, mutta aion ainakin yrittää. Putosin ensimmäistä kertaa hevosen selästä viikko sitten lauantaina, joten nyt on sekin koettu. Projekti tottelee nimeä 9 kuukaudessa Helsinki International Horse Showhun, joka tarkoittaa sitä, että minulla on nyt tasan yhdeksän kuukautta aikaa oppia niin hyväksi ratsastajaksi, että voin edes kuvitella pistäväni kampoihin oikeille ratsastajille, Lauri Salovaara toteaa.

- Miksikö lähdin tähän? No siksi, että tykästyin lajiin kovasti syksyllä ja haluan nähdä mihin pystyn kun annan sille kaikkeni. Ylipäänsä haluan todistaa, että meistä on niin paljon enempään kuin luulemme. Ihmiset käyttävät potentiaalistaan murto-osan ja juuri tätä haluan olla murtamassa ja muistuttamassa ihmisiä, että kaikki on mahdollista, kun vain tekee töitä sen eteen, Salovaara jatkaa.

Helsinki International Horse Show pidetään tänä vuonna 21.- 25. lokakuuta 2020 Helsingin jäähallissa.  

Salovaaraa on matkalla tukemassa Turkan Ratsurinne, valmentajat Liisa Sassi-Päkkilä ja Satu Turkka sekä Pohjoismaiden johtava hevosalan yritys Hööks. Neuvonantajina toimivat muun muassa ratsastusvalmentaja Marko Björs ja hevosalan konsultti Maucca Kärki.

Lauri Salovaara pitää 9 kuukauden projektistaan videoblogia sosiaalisen median kanavillaan, kuten Facebookissa. Projektia voi seurata julkisilta sivuilta osoitteesta www.facebook.com/laurisalovaaranhaaste

25.vuotistaiteilijajuhla tänä vuonna

Lauri Salovaara on tunnettu mediapersoona ja yrittäjä, joka viettää esiintyjänä 25-vuotistaiteilijajuhlaansa tänä vuonna. Salovaara on tunnettu esimerkiksi Miljonääriksi 500 päivässä -projektista, Anna lapsesi pukea sinut -päivän isänä sekä muun muassa matkailualan yrittäjänä, jolla on kokous- ja juhlatila The View - Oulujoki Oulujoen rannalla Oulussa sekä näköalahuoneisto The View - Iso-Syöte hiihtokeskus Iso-Syötteen huipulla. Salovaara on myös vuoden 2017 Evento Awardsin voittaja kategoriassa vuoden paras puhuja/juontaja. Erilaisten tempauksien ja projektien lisäksi Lauri Salovaara on kysytty puhuja ja juontaja.

Live24magazine

17.02.2020Usein kouluriidan taustalla ovat heikot vuorovaikutustaidot
15.02.2020Ei vihapuheelle - Lapinjärvellä juhlitaan rakkauden puolesta
15.02.2020Selvitys: Pörssiyritykset paremmassa kunnossa kuin kertaakaan --"Valmiita kohtaamaan koronavirus"
15.02.2020Humanitaarinen katastrofi Syyrian Idlibissä - tuhansia lapsia leireillä ankarissa talviolosuhteissa
15.02.2020Koronavirus hakkereiden täkynä - Lisätietoja epidemiasta tarjoava roskaposti levittää haittaohjelmaa
13.02.2020Suomen Pankin nimissä huijausviestejä - älä avaa linkkiä
12.02.2020Tuulilasin puhdistaminen on helppo liikenneturvallisuusteko
12.02.2020Kuljetusalalle 3-vuotinen sopimusratkaisu
12.02.2020Lähes 1000 helsinkiläiskoululaista opetteli nettimaailman empatiataitoja
11.02.2020Psykologiliitto: Nuorten mielenterveyspalveluja ei paranneta vain menetelmillä - tarvitaan tekijöitä

Siirry arkistoon »