65 prosenttia kaikista suomalaisista on maksanut Klarnalla - Klarnan nopea kasvu jatkuu Suomessa ja maailmalla

11.12.2019

Klarna

Klarnan nopea kasvu jatkui vuonna 2019, ja globaalisti yli 60 000 uutta kauppiaista otti Klarnan käyttöönsä. Suomessa uusia kauppiaita ovat muun muassa Veke, Dermosil, Silmäasema, Eckerölinen Birka Cruises, Autokeskus, Nanso ja Gugguu.

65 prosenttia kaikista suomalaisista on käyttänyt Klarnaa, ja vuonna 2019 jo yli miljoona suomalaista on maksanut Klarnan maksa myöhemmin -maksuvaihtoehdolla, joka on vain yksi Klarnan tarjoamista maksutavoista.

Klarnaa käyttää yli 190 000 kauppiaista ympäri maailman, ja Suomessa uusien kauppiaiden määrä on kasvanut 31 prosenttia verrattuna vuoteen 2018.

Klarnan asiakasmäärä kasvaa vauhdilla, ja yhtiöllä oli vuonna 2019 yli 16 miljoonaa uutta asiakasta. Klarnan mobiilisovellus on pitänyt shoppailusovellusten ykköspaikkaa Applen Appstoressa marras- ja joulukuussa 2019.

Vuosi 2019 on ollut ennätysvuosi Klarnalle niin uusien kauppiaiden kuin kuluttajienkin osalta, ja vahva kasvu on jatkunut myös Suomessa.

Klarnaa käyttää jo yli 190 000 kauppiaista ympäri maailman, ja tänä vuonna 60 000 uutta kauppiaista otti Klarnan käyttöönsä, eli palveluun liittyi uusi kauppias joka kahdeksas minuutti.

Suomessa uusien kauppiaiden määrä kasvoi 31 prosenttia, ja kasvu oli nopeaa etenkin muoti ja kauneus-, koti- ja matkailualalla. Suomessa muun muassa Veke, Dermosil, Silmäasema, Eckerölinen Birka Cruises, Autokeskus, Nanso ja Gugguu ovat tänä vuonna ottaneet Klarnan käyttöön. Uusia globaaleja kauppiaita ovat muun muassa H&M, River Island, Abercrombie & Fitch, Timberland, Swarovski, ACNE studios, Michael Kors ja Expedia Group.

Yli miljoona suomalaista on käyttänyt ‘maksa myöhemmin’ -maksutapaa

Vuonna 2019 globaalisti jo yli 16 miljoonaa uutta asiakasta on valinnut Klarnan maksutavakseen. Vuonna 2019 yli miljoona suomalaista on maksanut Klarnan maksa myöhemmin -maksuvaihtoehdolla, ja tämä on vain yksi Klarnan tarjoamista maksutavoista. Jopa 65 prosenttia kaikista suomalaisista on jo käyttänyt Klarnaa.

- Uskomme, että verkkokaupan tulevaisuudessa ostokokemus nousee entistä tärkeämpään asemaan ja kasvattaa asiakasuskollisuutta. On huikeaa, että yli 65 prosenttia kaikista suomalaisista on jo käyttänyt Klarnan palveluita. Suomalaiset arvostavat Klarnan palveluissa joustavuutta ja sujuvuutta, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme yhdessä Suomen parhaiden kauppojen tarjota suomalaisille parhaan mahdollisen ostokokemuksen, Klarnan Suomen toimitusjohtaja Jani Tyyni sanoo.

Klarna on yksi Suomen suosituimmista shoppailusovelluksista

Klarnan uusi mobiilisovellus on otettu vastaan hyvin. Globaalisti sovellus ladataan jo 25 000 kertaa päivässä, ja Suomessa Klarnan sovellus on noussut suosituimmaksi shoppailuapiksi Applen AppStoressa marras-joulukuussa 2019. Sovelluksessa kuluttajat voivat helposti ja sujuvasti hallita omia ostoksiaan, seurata maksujen eräpäiviä ja tuotteiden toimituksia.

Klarnan brändin tunnettuus jatkaa kasvuaan, ja vain reilussa vuodessa Klarnan mainokset ovat keränneet globaalisti yli miljardi katselukertaa. Suomessa Klarna on tehnyt yhteistyötä muun muassa Tuplashotti-podcastin sekä Emma Gaalan kanssa, ja globaalia yhteistyötä on tehty muun muassa Snoop Doggin kanssa.

- Kaupan ala mullistuu nopeasti, ja muutosta ajavat kuluttajat, jotka vaativat yhä läpinäkyvämpiä, joustavampia ja intuitiivisempia palveluita. Pysyäkseen kilpailukykyisinä ja rakentaakseen asiakasuskollisuutta kauppiaiden pitää ymmärtää koko ostoskokemuksen tärkeys eikä keskittyä vain kaupan tekemiseen, sanoo Klarnan perustaja ja toimitusjohtaja Sebastian Siemiatkowski.

Live24magazine

04.08.2020Amnesty: Poliisi on syyllistynyt ihmisoikeusloukkauksiin rasisminvastaisissa mielenosoituksissa Yhdysvalloissa
30.07.2020Tulli ja KRP saivat valmiiksi laajan dopingaineisiin liittyvän esitutkinnan
29.07.2020Siivousyritys SMC Palvelut Oy:n työntekijät puolustavat työnantajaansa: " Meitä kohdellaan tasa-arvoisesti "
27.07.2020EU:n syyttäjänvirasto EPPO: neuvosto nimitti Euroopan syyttäjät
27.07.2020Matkailu epidemia-alueille lisää koronavirustartuntojen riskiä Suomessa
18.07.2020Golfin lyöntipelin suomenmestarit kruunattiin Ruuhikoskella - miehissä ratkaisu venyi uusintaan
17.07.2020Livemusiikkia ja yhteislaulua kesätorstaisin uuden Seurasaari Laulaa & Soi - musiikkitapahtuman myötä
17.07.2020Kenttäennätys Junkkarin nimiin, miehissä Hietala piti komennon
16.07.2020Hietala ja Riihijärvi toisen päivän parhaat SM-kisoissa
16.07.2020Suomi sai merkittävän potin EU-rahoitusta - 58,3 miljoonaa euroa raidehankkeille eri puolille maata

Siirry arkistoon »