Harhaanjohtavaa puhelinmarkkinointia Oulun seudulla

14.10.2019

Oulun alueella toimivien Oulun Seudun Sähkön sekä Oulun Sähkönmyynnin sähkösopimusasiakkaita on lähestytty harhaanjohtavalla puhelinmarkkinoinnilla. Asiakkailta on tullut useita huolestuneita yhteydenottoja liittyen uuden yhteisyrityksen perustamiseen. Puhelimitse lähestyneet toimijat ovat antaneet kuluttaja-asiakkaille virheellistä tietoa, jonka mukaan sähkönmyynti loppuu tai sopimusten hintoihin on tulossa merkittäviä korotuksia.

- Uuden yhteisyrityksen 1. huhtikuuta 2020 suunniteltu aloitus ei vaikuta asiakkaiden sähkönmyyntisopimuksiin, vaan sopimukset jatkuvat entisellään samoin ehdoin uudessa paikallisesti omistetussa kotimaisessa sähkönmyyntiyhtiössä. Myös hintataso jatkuu edelleen kilpailukykyisenä, Oulun Sähkönmyynti Oy:n toimitusjohtaja Tiina Lyyra toteaa.

- Tuleva muutos ei edellytä olemassa olevilta asiakkailta mitään toimenpiteitä, vaan sähkön myyntisopimukset jatkuvat voimassaolevina entisillä ehdoilla uudessa sähkönmyyntiyhtiössä. Palvelemme jatkossakin asiakkaitamme paikallisesti, kertaa Oulun Seudun Sähkön toimitusjohtaja Risto Kantola.

Tavoitteena asiakkaille ylivertaista asiakaskokemusta ja kilpailukykyistä hintatasoa

Lahti Energia Oy, Oulun Energia Oy, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia Oy ja Vantaan Energia Oy sekä nykyisen Oulun Sähkönmyynnin osakkaat Tornion Energia Oy, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia Oy, Rantakairan Sähkö Oy ja Tenergia Oy ovat allekirjoittaneet perustamissopimuksen sähkönmyynti- ja asiakaspalveluliiketoimintojensa yhdistämisestä.

Uusien yhtiöiden on suunniteltu aloittavan toimintansa 1. huhtikuuta 2020.

Sähkönmyynnin ja asiakaspalvelun yhdistämisellä tavoitellaan ylivertaista asiakaskokemusta ja kilpailukykyistä hintatasoa.

- Yhdistyminen antaa erinomaiset rahkeet tuottaa asiakkaillemme uudenlaisia ympäristöystävällisiä palveluja ja tuotteita.

Vastaavissa tapauksissa kehoitetaan asiakkaita olemaan yhteydessä Oulun Sähkönmyynnin asiakaspalveluun numerossa 08 558 43100 tai Oulun Seudun Sähkön asiakaspalveluun numerossa 08 310 1313.

Live24magazine

08.07.2020Koirien kiusana sinilevä, käärmeet, ötökät ja helteet - Näin ehkäiset ja hoidat lemmikkisi kesähaavereita
07.07.2020Sairaalahoitoa vaativaan koronavirustautiin (COVID-19) sairastuneilla potilailla vakavampi taudinkuva ja pidempi sairaalahoito kuin influenssapotilaalla
07.07.2020Työryhmä: Raiskauksen tunnusmerkiksi vapaaehtoisuuden puute
06.07.2020Kuopioon elokuussa avattava Suomen toiseksi suurin uimahalli tähtää viiden tähden asiakaskokemukseen
06.07.2020Laivoilla useita altistustilanteita - hakeudu matalalla kynnyksellä testiin, jos oireita
06.07.2020SDP:n Matias Mäkynen: Järjestöjen kanneoikeus ehkäisisi väärinkäytöksiä ja suojaisi heikompaa työmarkkinoilla
30.06.2020Diakonissalaitos aloittaa työn radikalisoitumisen ehkäisemiseksi
30.06.2020Nettipuhelujen soittaminen on yleistynyt erittäin voimakkaasti
29.06.2020Tutkimus: Suojamaskien käyttöpakko ei lisännyt liikkumista
28.06.2020Suomen evankelis-luterilaisen kirkon avoin kirje piispa Sani Ibrahim Azarille

Siirry arkistoon »