Keskustelu

Leo45Uniperin pohjaton rahanielu23.8.2022 15:17
Koska Suomen oikeisto lopettaa kansallisen omaisuuden myynnin ja niistä saaduilla rahoilla seikkailun Euroopan markkinoilla? Ei niistä tule kuin kallis lasku veronmaksajille.
Ja myös entisten Valtion yhtiöiden asiakkaille, jotka maksavat välttämättömistä palveluista ylimääräistä suoraan ulkomaisille sijoittajille, ja tätä myöten myös kansan varallisuus laskee näiden maksujen myötä.
Nyt porvarihallitus olisi yksityistämässä myös Suomen metsät, joiden viimeinenkin monimuotoisuus on silloin häviämässä puiden tehokasvatuksen alle. Onneksi Sannan hallitus on ollut estämässä tätä myyntiä, jota Sipilän hallitus oli valmistelemassa.

Timo KiiskiRe: Uniperin pohjaton rahanielu23.8.2022 22:36
Miksi tavan kansalainen, työtön, pientuloiset eläkeläiset ja tavalliset työssä olevat kannattaa ja äänestää porvareita, kuten Kokoomusta vaikka ne vaan leikkaa just heiltä leivän???. Tätä on vaikea ymmärtää....oman elämänsä kurjistajat ja samalla suurimmaks osaksi muidenkin kansalaisten. Onks se niin että mitä ei itse ole, kuvittelee näin olevansa jotakin ja kuuluvansa eliittiin ?

ex-hoitsuRe: Uniperin pohjaton rahanielu23.8.2022 22:45
Leo45. nyt ollaan asiassa. Kaiken yksityistäminen on vienyt maamme kriisiin, edelliset hallitukset teki tämän. Sote-alan kriisi on yksi pahin, kun se yksityistettiin. Julkisella ei ollut virkoja eikä värkkejä, oli mentävä yksityiselle. Hoitajat lähti eivätkä enää palaa julkisellekaan, heidät on imetty tyhjiin ja heille on osoitettu epäkunnioitusta koko alaa kohtaan. Nyt on totuus edessä-pitäkää tunkkinne!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: