Keskustelu

Saddu ;^)Onko S.Marin oikeasti pätevä hoitamaan ...27.10.2021 20:59
... tärkeää virka-asemaansa , hieman olisi medioiden kautta ehkäpä jotakin
narsistisen-sosiopatian suuntaan hahmoteltavaa piilotajuntaista käyttäytymismallia
havaittavissa ... kö ?!?
Vaiko vain `lammasmaista´ tottelua "oikeiden taustavoimien"
saneleman käyttäytymisen mukaisesti ... poliittisen-Broilerin tapaan nääs kun
`isot pojat´ sanoo , kö ?!?

Ja viel lisäyksenä ...

Mun mielestä pitäis olla pääministerille 50v ikäraja ja muille ministereille 40v
ja ehkäpä presidentille se 60v , koska elämäniän karttuessa yleensä tulee
sitä viisautta asioiden hahmottamiseen, eikä sortuis urheilu-poseerauksiin tahi
pissis-somepäivityksiin, vaan virka-aseman edellyttämän arvokkuuden ylläpitävänä
esimerkillisenä yhteiskunnan suunnannäyttäjänä toimien olisi
, vai kui ?!?
LoL
Saddu ;^)

JossuRe: Onko S.Marin oikeasti pätevä hoitamaan ...28.10.2021 11:36
Joo... pääministeri hommaa voisi sanoa lammasmaiseksi tottelemiseksi, se kun ei voi päättää mitään yksin. Päätökset tekee kansalaisten valitsemat kansanedustajat. Niin se vaan homma toimii, oli pääministerinä tai pressana kuka hyvänsä, ei heillä oon oikeestaan hirveesti valtaa.

Wikipediassa on näin,
Pääministeri johtaa valtioneuvoston toimintaa ja huolehtii valtioneuvostolle kuuluvien asioiden valmistelun ja käsittelyn yhteensovittamisesta. Pääministeri johtaa asioiden käsittelyä valtioneuvoston yleisistunnossa.[1]

Pääministeri valvoo hallitusohjelman toimeenpanoa ja toimii ministerivaliokuntien puheenjohtajana sekä huolehtii Euroopan unionissa päätettävien asioiden valmistelun ja käsittelyn yhteensovittamisesta valtioneuvostossa.[2] Pääministeri siis johtaa Suomen EU-politiikkaa.

Pääministeri on hallituksen politiikan johtaja, joka pyrkii sovittamaan eri hallituspuolueiden näkemyksiä hallituksen linjaksi. Pääministeri on vastuussa toimistaan eduskunnalle kuten muutkin ministerit. Pääministeri toimii myös tasavallan presidentin sijaisena tämän ollessa estyneenä.

PikkuMyyRe: Onko S.Marin oikeasti pätevä hoitamaan ...28.10.2021 11:51
Saddu , samalla kansanedustajat vois olla nuorempia, ei tuo elämänkokemus ole juuri timanttina näkynyt heidänkään toimissa. 😆

Semmosta tuli mieleenRe: Onko S.Marin oikeasti pätevä hoitamaan ...28.10.2021 12:04
Miksihän kaikki viisaat ei istu eduskunnassa. aina valitsevat itsestään tyhmimmät päättäjät...öööh ?? Kuka se osaa selittää?!

AnonyymiRe: Onko S.Marin oikeasti pätevä hoitamaan ...1.5.2022 15:34
Minusta Sanna M on pätevä hoitamaan pääministerin salkkua. Ainakin siinä kuin Stub tai Sipiläkin. Stubillakin oli nettipäivityksiä ja Sipilä ei ollut poliitikko ollenkaan. Sitä vastoin Sanna on ollut poliittisesti aktiivi jo nuorena lukiolaisena.
Onhan nykyinen hallitus joutunut tosi pahaan testiin koronan kanssa ja nyt vielä Ukrainan sodan aiheuttamiin vaikeuksiin. Siinä olisi miestenkin housut tutisseet ja hermot menneet.

MasaRe: Onko S.Marin oikeasti pätevä hoitamaan ...3.5.2022 0:46
Yllättävän hyvin on asiat hoitanut nuoreksi poliitikoksi, rauhallinen suhtautuminen asioihin vaikka kuraakin välillä tulee niskaan. koko eduskunta pitäisi vaihtaa näihin nuorempiin. Vanhat pyörittää samaa lusikkaansa vuosikymmeniä ja mitään ei tapahdu. Äänestäjätkin jymähtäneet vanhaan kaavaansa ja sitten huuli pyöreenä ihmetellään kun mitään ei tapahdu ja syyt etsitään muualta. Pitää muistaa että muutoksissakin vastuu on myös heillä kuka mitäkin on paras hoitamaan. Se tuttu naapurin kaveri ei välttämättä ole se.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: