Keskustelu

EpätietoinenTotuus USA:n vaaleista29.11.2020 10:46
On kahdenlaista tietoa USA:n presidentinvaaleista. 1) Vaalit olivat hyvin rehelliset. (Viranomaisten mukaan) 2) Vaaleissa tapahtui massiivista vilppiä Bidenin hyväksi (Trumpin asianajajat ja itse presidentti Trump). Kumpi lienee lähempänä totuutta. Arvelen, että vaalit olivat tavanomaiset USA:n presidentinvaalit, mitään erituyisempää vilppiä ei esiintynyt - tietysti pienempiä virheitä siellä täällä kuten siellä aina tapahtuu. Onko näin?

MatiasRe: Totuus USA:n vaaleista1.12.2020 1:21
Trumpin asianajajat tietysti puolustaa sitä kuka heille maksaa-Trump.En itsekkään usko vaalivilppiin, Meilläkin ääntenlaskennassa tapahtuu virheitä jota sitte korjataan kun tarkennusta tulee. Trumpin luonne ei vaan anna periks,ei onnistunut että seuraava presidentti olisi poikansa.Tämä tärkein syy! Jos Trump ajaisi kansalaisten asiaa niin nielisi häviönsä eikä menisi naurettavuuksiin. Ääriliikkeille tämä on myös häviö.ääriliikkeille ei saa antaa valtaa myöskään Suomessa!!!!!!

tjRe: Totuus USA:n vaaleista16.5.2021 8:17
Viemärin avaus
Avaamme tarpeisiinne sopivalla aikataululla tukkeutuneet viemärit, WC-istuimet, lavuaarit, lattiakaivot, pohja- ja pihalinjat. Palvelemme Teitä seuraavissa lääneissä: Uusimaa, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi, sekä seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere ja Turku alueet seutukuntineen.
https://www.prosessipuhdistus.fi/viemarin-avaus tel:+358503484222Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: