Keskustelu

pantzuJanitskin pannassa?22.10.2017 17:25
Aika erikoista ku MV.n Janitskille laitettu panta, eikös se yleensä laiteta tuomitulle joka suorittaa vankeusrangaistusta??

iisipoiRe: Janitskin pannassa?22.10.2017 17:36
Muuten karkaisi kun luovutus edessä, tuskin enää luottavat Iljuskan puheisiin :D

Yle kirjoitti näin
MV-julkaisun perustaja Ilja Janitskin on määrätty Andorrassa kotiarestiin odottamaan oikeuden päätöstä hänen Suomeen luovuttamisestaan, kertoi hänen asianajajansa Emilio Campoz Arauz puhelimitse STT:lle Andorrasta. Päätös annetaan 9. marraskuuta.

Janitskin on odottanut torstaina pidettyä oikeuskäsittelyä aiemmin tutkintavankeudessa. Asianajajan mukaan Suomen luovutuspyynnössä oli puolustuksen mielestä teknisiä virheitä, mutta oikeus katsoi, että virheet ovat korjattavissa, eivätkä ne vaikuta luovutuspäätökseen.

LeppiRe: Janitskin pannassa?23.10.2017 20:56
Pannassa olo rankkaa mut jos sopeutuu ettei voi liikkua sisältä minnekkään niin kyl vankilan voittaa. Kaveri oli pannassa ja ei saanu roskia viedä jos etukäteen ei ollut sopinut. Liikkumisista oli koko rangaistus ajaksi lista. Kavereilla ei saanut käydä eikä kaverit sen luona. Kerran oli jäänyt kotipihalla jutteleen naapurin kanssa ja oli hälyttänyt heti. Minuutti aikataulu. Yhteiskunnan säästö kikka.

JösseSFRe: Janitskin pannassa?26.10.2017 22:44
Ilja on ajojahdin kohde ja kohta presidentti,repikää siitä!!!!

faktaIlja J. kehuu syöpähoitoonsa ja liikkumistaan pannassa .4.11.2017 12:43
Tuo Janitskin ei taida tietää Suomen syöpä ym. asioista mitään. MV-lehdessä video. Juttuhan on niin että Suomessa hoidot menee samalla tavalla kun Andorrassa ja on maailman huippuluokkaa.

https://www.docrates.com/nain-hoidamme/potilastyytyvaisyys/suomi-on-syovanhoidon-karkimaa/

Toisekseen Suomessakin pannassa oleva saa liikkua vapaasti kunhan ilmoittaa minne menee ja milloin palaa.Ei siis mitään ihmeellistä ja etuoikeutettua Janiskin oltavat vaikka yrittää niin antaa ymmärtää.. On se vaan itserakas äijä jota muka muut pokkuroi :D :D

Ei tainnut olla edes 4 asteen syöpä, kovin on hyvä kuntonen videolla ja yleensä siitä ei selviä.;)

YlläpitoViesti poistettu asiattomana4.11.2017 12:52
.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: