Keskustelu

Eino LeskinenHistoria toistuu työttömyydessä16.10.2017 22:18
Sota ajan ihmiset varmasti muistavat sen ajan työttömyyden ja huonot palkat. Nykyään kun rikkaat säästävät, säästämistä pidettiin silloin köyhien pienituloisten hyveenä. Köyhä säästi pienestä palkastaan pahan päivän varalle. Rahaa käytettiin vaan pakollisiin tarpeisiin. Sen ajan työttömillä ei ollut varaa säästää kun elanto tuli köyhäinhuollosta. Työttömyyskortistoon ei hyväksytty kaikkia työttömiä. Kansasta suurin osa oli aliravittuja,ei ollut kunnon palkkaista työtä, pienipalkkaiset kärsi perheineen kuin työtön. Kaupungin vuokrataloissa vuokrat jäi maksamatta ja häätöjä tehtiin kuten nykyäänkin. Ihmisten velat lisääntyivät ja niitä jäi maksamatta ja tämän seurauksena velat vaikeutti elämää vaikka työtä olisi saanutkin. Palkka meni lyhennyksiin. Jos sattui omistamaan oman talon, veloista talo huutokaupattiin. Kurjuutta oli ennen ja kurjuutta on nyt. Ihmettelen kun ihmiset ihannoivat ja haluavat takaisin hyvän vanhan ajan.

SepiRe: Historia toistuu työttömyydessä21.10.2017 22:34
Ei työttömyyttä saada pois. Työttömyys johtuu työnantajista. yritykset haluaa enemmän voittoa ja eivät ota enää töihin. Työttömille tuet maksetaan että ei pieni palkkasiin töihin enää lähdetä kun ei hyötyä.

veronmaksajaRe: Historia toistuu työttömyydessä22.10.2017 17:13
Työttömiä hyyssätään liikaa, tuet pois jos työ ei maita. Osa työttömistä saa kaikki yhteiskunnan tuet, vetää verorahoja 1300-1500 euroa kuukausi työssä olevien kustannuksella.Ilmaset ruokansa hakee ruokajonoista joten rahaa on mutta nämä ovat ne jotka valittaa eniten ja kovaan ääneen.Peittävät miten hyvin menee. Nuo ruokajonotkin tehty omaa etua ajatellen, jakelijat ottaa päältä parhaimmat ja jos kukaan kauppa ei enää lähtisi tuohon showhun mukaan niin vapaaehtoistyö loppuis lyhyeen kun ei itse hyötyis mitään. Ja on muuten totta. Yhteiskunnan ei pidä tukea väärinkäyttäjiä missään muodossa. Toimeentulotuki ruokaan maksulapuilla, jokainen kustantakoon viinansa ym. omistaan, toimeentulotuki tuskin tarkoitettu viinan ym. ostoon.

Tapio JokinenRe: Historia toistuu runkkaamisessa7.10.2018 18:22
yks invataksin taksin kuljettaja ajaa vittuuntunteena ja jännittyneenä taksia kun pelkää kokoajan että koska se Heikki Miettinen avaa housujen vetoketjun ketjun ja alkaa vetää esinahkaa Edestakaisin elikä runkkaaminen ajon aikana kun ei taka penkillä näe etu penkiltä ajaessaVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: